Winterbijeenkomst

Albin Winterbijeenkomst 2018

Het was weer gezellig…de sfeer zat er goed in, tijdens de tweede winterbijeenkomst van de Kring van Albin Motorbootvaarders.

In de ochtend een uitgebreide instructie cq informatie bij monde van Maarten over allerlei inn’s and out’s welke van toepassing zijn bij het moderniseren van onze Albin’s, gevolgd door nog een aantal tips gegeven door Arthur.

Na de gezellige lunch, waar weer uitgebreid bijgepraat kon worden door de deelnemers werd het lachen en werken:

Joop Bakker verzorgde een workshop ‘bootje schilderen’ annex ‘schilderen naar vrije keus’. Met andere woorden, de heren kregen een schets van een Albin en de dames van een vrij te kiezen onderwerp. 

Aansluitend werd er gewerkt, Joop had gezorgd voor alle schildersbenodigdheden en ieder kon zijn of haar eigen kunstwerk maken. Veel gelach en hilariteit maar zeer zeker ook serieus werk!

De kunstwerken van de boten zijn gefotografeerd en aan de heer en mevrouw Joosten, indertijd importeurs van de Albins, verzonden met de vraag de beste hier uit te kiezen.

Uitslag: wordt vervolgd tijdens het zomer evenement 2018 in Vreeswijk.

 

Al met al weer een geslaagde bijeenkomst.

 

Volgend jaar kijken we naar een andere locatie zodat we wat meer ruimte beschikbaar krijgen zodat er meer deelnemers kunnen komen. 

Foto-Impressie van deze dag

Copyright 2016