verhalen 33

Op deze pagina verzamelen we verhalen van eigenaren over hun Albin 33


Uw persoonlijke ervaringen, lief en leed en nog veel meer, alles wat te maken heeft met uw Albin, kunt u hier kwijt. Het mogen gerust sterke verhalen zijn, zolang ze maar binnen de grenzen van het geloofwaardige blijven.


Stuur uw verhaal per e-mail aan de Kring Van Albin Motorbootvaarders, zo mogelijk met een of meerdere foto's (gescand met 65 of 100 dpi op jpg formaat) en laat de anderen genieten of huiveren van uw belevenissen

Verhaal van Martijn Barends,

eigenaar van de "Zwaardvis"

Voorkajuit- een V-bed met aan SB een hangkast en aan BB een WC, wastafel en hand douche.

Salon- SB voor de binnen stuurpositie, in/uitgang en SB achter een L-bank. BB voor de kombuis met 5 pits gas comfort en koelkast en aansluitend de 2e in/uitgang.

Achterkajuit- SB WC met vaste wastafel en handdouche en een 2 persoons bed, BB een hangkast en een 1 persoons bed.

In het hele binnenschip stahoogte.

De machine kamer is gevuld met één Ford Bowman 6 cilinder in lijn 120 PK Diesel welke door middel van velvet koppeling en schroefas de romp door het water duwt, ook is hier het accu pakket en boiler te vinden alsmede de brandstof(1000ltr) en watertanks (1000ltr).

Buiten- een zo genaamde walk around (je kan een rondje om de complete opbouw lopen zonder een opstapje te gebruiken) via een trapje kan je van uit het gangboord op het dak van de achterkajuit komen welke toegang verschaft tot de fly bridge. Op de open brug bevind zich SB voor de buitenstuurpositie en aan weerskanten vast opgestelde back to back zitjes.

Verder is ze uitgerust met 2 dieptemeters, VHF, GPS, intercom, loudhailer, zoeklicht en FM radio met cassette.

 

Van het interieur heb ik nog niet echt mooie foto's maar deze zullen snel worden gemaakt. de layout tekening is voor nu nog een snelle schets en niet helemaal op juiste schaal/ verhouding. hiermee ben ik nog bezig. zodra de definitieve tekening af is zal ik deze toesturen.


Martijn Barends


Copyright 2016