voordeel voor leden

Extra voordeel voor leden

Via de Kring van Albin Motorbootvaarders kunt u gebruik maken van inkoop voordeel, met name bij Vetus bij Combi Noord  en Allpa. 


Alle in de op die site's zichtbare artikelen kunnen u worden geleverd met aantrekkelijke  kortingen. Houdt u wel rekening met verzendkosten welke in rekening gebracht moeten worden.


Mocht u behoefte hebben aan artikelen die niet in de brochures genoemd zijn, laat u dat dan even weten, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vraagt u ook voor een nieuwe motor in uw boot naar de aantrekkelijke mogelijkheden !!

       Ook in 2018 kunnen wij voor een ledenprijs een nieuwe Vetus boegschroef aanbieden.


De levering omvat de complete inbouw en montage van een fabrieksnieuwe Vetus boegschroef van 35 kGf, het bedieningspaneel (joystick) en een nieuwe Vetus accu met hoofdschakelaar.

 

"vraagt u naar de concurerende tarieven"

voor de schilderbeurt

Albin 25

de boot geschilderd van top tot en met waterlijn

 

Uw boot kan via de kring van Albin Motorbootvaarders geschilderd worden tegen een concurrerend tarief, in elke door u gewenste kleurstelling.

 

Het werk houdt in, dat de boot van top tot en met de waterlijn volledig wordt gestript, geschuurd en geplamuurd waar nodig, en voorzien van minimaal 3 lagen jachtlak; dit betreft alle polyester aan de buitenzijde en in de kuip. Alle beslagen worden herplaatst.


Indien gewenst of noodzakelijk kunt u nieuwe rubbers laten plaatsen tegen kostprijs; ook is plaatsing van aluminium ramen mogelijk.


Vraagt u de actuele tarieven.

Beide foto's na de schilderbeurt

Vrijwel altijd wordt er een nieuwe rubber stootrand aangebracht (de oude plastic rand is vrijwel altijd zo verhard dat deze niet meer herplaatst kan worden), voor deze stootrand is een meerprijs van toepassing.


Er kan op wens een teak houten vloer in de kuip worden geplaatst (gemaakt van kunststof, welk vrijwel niet van echt hout is te onderscheiden).

 

Prijs op aanvraag.

 

Vraagt u naar de tarieven van een combinatie opdracht.

Teak houten vloer

Copyright 2016