Albinweekend 2015

ALBIN weekend 2015

Albin Weekend 2015 zéér geslaagd!


 


Het voorjaar van 2015 verliep koud, kil en vaak nat. Maar toen het Albin Weekend voor de deur stond, veranderde ineens het weer en werden we getrakteerd op een paar prachtige dagen. Je krijgt wat je toekomt!!


Op initiatief van Rob en Marike Spijker (Albin 25 SIL)  waren we dit keer te gast in de haven van WSV Eilandspolder in De Rijp. Een gastvrije kleine haven, maar waar  plaats genoeg was voor ons.  Ons onderkomen was geregeld in de naastgelegen kanoclub De Argonauten, waar we gebruik konden maken van de faciliteiten in het clubhuis.


Dit betekende wel, dat het een “self service” weekend werd, met andere woorden, de organisatie moest zelf de catering enz regelen. Met grote dank aan Rob en Marike, die dit tot in de puntjes geregeld hebben.  Het heeft niemand ook maar aan iets ontbroken! De bijbehorende barbeque was van een uitstekende kwaliteit, en de man achter die barbeque wist hoe het moest!! De vrijwilligers achter de bar overigens ook………


Het programma was zoals op de site te lezen is, en dankzij het mooi weer is de rondvaart een groot succes geworden. Onverwacht lunchen op een onbewoond eilandje, met luxe lunchpakketten, allemaal keurig geregeld. De beide heren die de rondvaartboten bestuurden wisten ons veel informatie te geven, waarbij de humor niet ontbrak.


 


Gezelligheid stond weer voorop tijdens dit weekend, en dat lukte uitermate goed. Fijn ook dat we een aantal nieuwe deelnemers mochten verwelkomen.Voor volgend jaar staat er een groot evenement op de agenda, te houden in Lelystad. Daarover volgt op deze website binnenkort meer informatieFoto's John van mechelen

Foto's Ronald Maes

Foto's Arthur Verheijen

Foto's Marijke de Blecourt

Foto's Rob Brons

Copyright 2016