Albin weekend

Het jaarlijkse ALBIN weekend

Sinds 2007 organiseren we het Albin Weekend (voorheen Albin Dag), deze vindt altijd plaats in het 1e weekend van de maand Juni.


Het doel is vanaf het begin het gezellig samenzijn van eigenaren van Albin motorboten, uitwisseling van ervaringen en technische kennis, gezamenlijk activiteiten, schippersmaaltijd enzovoort.


Vanaf de eerste keer dat dit georganiseerd werd  is het Albin Weekend zonder meer een succes. Er heeft zich inmiddels een kleine vaste groep van deelnemers gevormd, met daaromheen elk jaar weer nieuwe boten met idem nieuwe gezichten. Niet vreemd dus dat er door het Albin Weekend ook vriendschappen zijn ontstaan.


Er is een basisplan voor elk weekend: vrijdag in de loop van de dag aankomst in de betreffende haven, zaterdag de activiteiten en zondagochtend weer vertrek. Dit alles wordt gelardeerd met vele gezellige uren, borrel, gezamenlijke schippersmaaltijden en vul verder maar in.


Een jachthaven waar we al een aantal malen met veel plezier geweest zijn is “de Koenen” in Amsterdam, aan de Nieuwe Meer. Het is een soort thuisbasis geworden, maar we gaan ook naar andere locaties. Zo hadden we al Giethoorn, Hank (Nbr) en Velsen en er staan nog meer  opties in de planning. Het Albin Weekend 2016 gaat daarbij een heel bijzondere bijeenkomst worden!


Deelname is vrijblijvend, iedereen met een Albin Motorboot, of interesse daar in, is welkom. Deelname op eigen kiel is de meest voorkomende vorm, maar we zien ook dat deelnemers in een naburig hotel verblijven, of met tent of caravan aanwezig zijn.


Ook zijn er mensen die alleen deelnemen aan het programma op de zaterdag.


De aankondiging van de Albin Weekends is hieronder op de website te vinden en wordt ook via de Nieuwsbrief aan alle bij ons bekend zijnde Albin liefhebbers verzonden.

 Uitnodiging voor het Albin weekend 2020

Deelnemers

Bootnaam

TypeCopyright 2016